Velkommen til en digitale verden. Hovedsakelig digitale tegninger av kjente ansikter og karakterer jeg har i hodet.

fredag 16. mars 2012

Kollektivet - Digital tegning

Ferdig bilde (klikk for å se større bilde)

Kollektivet er et program som går på TV2 fredag kl 17.30. Kollektivet består av 5 unge små morsome komikere/skuespillere. Kollektivet lager de fleste sketsjene i et hus i Oslo. Derav Kollektivet :)

Kollektivet består av Cecilie Steinmann Neess (24), Kevin Vågenes (24), Fridjof S. Josefsen (21), Jakob Schøyen Andersen (21) og Sebastian Trulsrud Brynestad (23).

Cecilie har drevet med stand-up i flere år, og opptrådte på Latter sommeren 2011. Kevin har gått på skuespillerskole i Los Angeles. Jakob har revyerfaring fra Elvebakken og kommer rett fra Romerike folkehøgskole til "Kollektivet". Han har også spilt Dynamitt-Harry i flere av Olsenbanden jr.-filmene. Sebastian har skrevet og regissert flere revyer og spilt gitar i diverse band. Fridjof har mye revyerfaring og gjort reklamejobber. Han er i tillegg "Kollektivets" beste danser.

Programmet kom på luften den 16. september 2011 og holder fortsatt på. Og det håper jeg de gjør i lenger tid. Morsomt nytt konsept som er rettet mot ungdommer. Det er på tide for de fleste komikere i norsk media nærmer seg over 40 år.

Genre: Ungdomsprogram
Episode: 30 sesong 1
Fra: Norsk
Type: Dokumentar

Info hentet fra http://ontv.dk/archive

For å lagge dette mesterverket har jeg måtte ta utgangspungt i et bilde av Björn Myreze/TV 2. Jeg har også benyttet none nye brushes som jeg fant på Deviantart: http://medders.deviantart.com/art/Brushes-149840910


Eller er det bare lek og moro fram til det ferdige produktet :)
Bilde av kollektivet er laget i photoshop cs4 ved hjel av tegnebrett og en dråpe talent.


Prosessen bak (klikk for å se større bilde)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar